24 серпня у Винниках, що під Львовом, пройде фестиваль кераміки

24 серпня у Винниках, що під Львовом, пройде фестиваль кераміки

15.08.14 13:41 0 721
24 серпня у м. Винники, що під Львовом, відбудеться фестиваль кераміки, на якому будуть представлені керамічні вироби від стародавніх глечиків до робіт сучасних дизайнерів.

Організаторами заходу є Історико-краєзнавчий музей м. Винники, Винниківська міська рада за підтримки сектору зовнішньої промоції Львівської міської ради.

Як зазначають організатори, метою підтримки і популяризації українського народного мистецтва, а також з нагоди відзначення Дня Незалежності України

Для участі у фестивалі запрошені народні майстри з Львівщини (Гавареччина, Суховоля), Прикарпаття (Івано-Франківськ, Косів, Коломия), Тернополя і навіть Донбасу (Слов’янськ) та інші. Організатори запрошують для участі у майстер-класах із гончарства, яворівських розписів, лозоплетіння та інших.

Важливим доповненням до програми фестивалю стане концерт бандуристів та сучасних українських патріотичних пісень.

Окрім того, гості фестивалю матимуть змогу спробувати свої сили у стрільбі з лука та арбалета, придбати вироби народних майстрів: ткані та вишивані вироби, ковані вироби, вироби з дерева, вишиванки коломийських майстринь.

Також під час фестивалю запрошують оглянути діючі виставки.

Фестиваль відбудеться за адресою: м. Винники, вул. В. Івасюка, 5.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Українській армії вже ...

КОМЕНТАРІ