17 та 29 серпня Волинська ОДТРК проведе телемарафони на підтримку українських військових у зоні АТО

17 та 29 серпня Волинська ОДТРК проведе телемарафони на підтримку українських військових у зоні АТО

15.08.14 10:38 0 742
Волинська ОДТРК проведе два телерадіомарафони на підтримку українських військових у зоні АТО. Зокрема, 17 серпня триватиме тригодинна «пряма» а трансляція з Театрального майдану Луцька, де відбудеться благодійна концертно-громадська акція волинських митців та усіх патріотів Волині. Під час акції кожен її учасник, жителі Волині і гості Луцька зможуть здійснити грошову пожертву на підтримку українських військових. Благодійний рахунок відкрито Українською спілкою ветеранів Афганістану. А 29 серпня до восьмигодинного телерадіомарафону «Схід і Захід – разом!» приєднаються й представники церков і конфесій, які входять до Волинської ради церков і які схвалили таку спільну ініціативу.

Отож, ВОДТРК у телерадіостудіях цього дня серед учасників телерадіомарафону очікує не лише людей, які перебували у зоні АТО, а й численних вірян, представників влади, бізнесу, партій, установ, організацій, громадськості. Гроші, які надійдуть цього дня на благодійний рахунок ВОО Української спілки ветеранів Афганістану, будуть спрямовані на військові потреби, про що теж буде розказано у телерадіооефірі.

Загалом в ефірі ВОДТРК щодня присутня тема, пов’язана з подіями на Сході і в Криму. Зокрема, постійно інформують про перебіг подій представники військкоматів. У «Новинах» йдеться про зустрічі із солдатами, які перебувають у короткотермінових відпустках, про Дні донора, під час яких жителі області здають кров для поранених військовослужбовців у зоні АТО. Також висвітлюються численні різноманітні акції на підтримку української армії, зустрічі із матерями військовослужбовців, відправлення матеріальної допомоги на Схід та ін.

Гроші можна переказувати на розрахунковий рахунок Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану: 26006055500199 в ПАТ «КБ ПриватБанк» МФО 303440 Код 20129977.

Прес-служба Держкомтелерадіо України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 15 серпня 2014: іменинники, ...

КОМЕНТАРІ