На Волині розгорнуто фотовиставку «Антитерористична операція, весна 2014 року»

На Волині розгорнуто фотовиставку «Антитерористична операція, весна 2014 року»

15.08.14 14:56 0 731
13 серпня на Волині розгорнуто фотовиставку «Антитерористична операція, весна 2014 року», яка передає мужність і патріотизм українського війська, а також містить дані військових кореспондентів, що брали безпосередню участь у військових діях на території Донецької та Луганської областей. 16 фотостендів на розгляд усім присутнім виставлено в приміщенні Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки. Автором більшості світлин є прес-секретар штабу АТО Олексій Дмитрашковський.

На відкриття мистецького заходу завітали радник голови облдержадміністрації Борис Кондратюк, представник обласного військового комісаріату, бібліотекарі, а також поціновувачі культури та мистецтва.

До приїзду на Волинь, експозиція була виставлена в столичному Національному військово-історичному музеї України. В Луцьку ж вона пробуде до 22 серпня, далі – подорожуватиме іншими регіонами країни. Про це повідомив один із організаторів виставки директор волинського регіонального музею українського війська та військової техніки Ігор Писюк.

Радник голови облдержадміністрації Борис Кондратюк повідомив, що ця виставка необхідна в плані патріотичного виховання молоді, адже складає глибоке враження та передає дух військових: «Ми тут наочно можемо побачити, в яких умовах наші військові виконують поставлені їм завдання щодо захисту нашої вітчизни її територіальної цілісності та боротьби з сепаратизмом».

Він сказав, що всі військовослужбовці, які нині знаходяться в зоні АТО потребують як моральної, так і матеріальної підтримки від усіх волинян.

За словами представника обласного військового комісаріату Віталія Шелуха, на світлинах зображено робочі будні військовослужбовців та виконання ними бойових завдань впродовж березня-травня.

Після першої частини виставки «Антитерористична операція, весна 2014 року», за задумами організаторів, має бути друга - «Антитерористична операція, літо 2014 року» та третя, що символізуватиме закінчення АТО.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комунальні установи ...
Наступна новина: З нагоди 100-ї річниці ...

КОМЕНТАРІ