Микола Романюк відвідав військовослужбовців, які лікуються у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі

Микола Романюк відвідав військовослужбовців, які лікуються у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі

15.08.14 15:31 0 673
Зараз у східних регіонах України триває антитерористична операція. Наші військовослужбовці самовіддано борються за звільнення кожного населеного пункту на Донеччині та Луганщині від сепаратистів. Однак, на жаль, під час боїв українські вояки отримують різного ступення поранення. Таких хлопців відправляють на лікування до медичних установ. Багато військовослужбовців, які отримали поранення у зоні проведення антитерористичної операції, перебувають на стаціонарному лікуванні у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі.

до цієї лікувальної установи завітав Луцький міський голова Микола Романюк. У рамках візиту лікувальному закладу було передано продукти харчування. Зокрема, для хворих привезли п’ять ящиків помідорів, дві сітки болгарського перцю, по два ящики персиків, нектаринок, винограду, дині. Крім того, передано 40 упаковок мінеральної води та десять ящиків фруктового соку.

Також Микола Романюк поспілкувався з командиром військового госпіталю, полковником Олександром Хоменком та військовослужбовцями, які нині перебувають в цій установі на лікуванні.

Міський голова поцікавився у хворих умовами перебування. Мужні захисники нашої країни зазначили, що задоволені рівнем надання медичної допомоги, харчуванням та умовами проживання.

Говорили з військовослужбовцями й про суспільно-політичну ситуацію в країні. Міський голова зазначив, що український народ – мужній і до останнього захищатиме свою землю. На жаль, зауважив Микола Романюк, в боях продовжують гинути наші солдати. Міський голова розповів, що лучани прощалися із загиблим у боях біля Савур-Могили на Донеччині Артемом Карабаном. Він хотів би, аби військові дії на сході України якнайшвидше завершилися і кожен солдат повернувся живим та здоровим назад додому, до своїх рідних.

Також Микола Романюк разом з Олександром Хоменком оглянули палати, у яких лікуються військовослужбовці. Керівник військового госпіталю повідомив міському голові, що нині в установі перебуває 140 хворих. Усім їм надається усе необхідне лікування для швидкого одужання. За його словами, лікувальний заклад забезпечений медичними препаратами, хворі отримують якісне харчування. Налагоджена співпраця з іншими лікувальними закладами міста. Розповів командир військового госпіталю міському голові й про проблемні питання, які у них є, та про плани розвитку установи.

На завершення візиту Олександр Хоменко подякував Миколі Романюку за надану допомогу та підтримку. Прощаючись з пацієнтами лікувального закладу, міський голова побажав усім швидкого одужання.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ