Лучани попрощалися з Артемом Карабаном, який загинув у боях на Донеччині

Лучани попрощалися з Артемом Карабаном, який загинув у боях на Донеччині

15.08.14 09:18 0 817
Лучани прийшли попрощатися із загиблим 7 серпня під час боїв поблизу Савур-Могили на Донеччині Артемом Карабаном. Він разом зі своїми бойовими побратимами на східних рубежах України намагалися допомогти у забезпечені миру та нормальної життєдіяльності громадян.

Віддати шану пам’яті Артему Карабану прийшли також міський голова Микола Романюк, секретар міської ради Сергій Григоренко, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, громадськість.

Панахида за загиблим відбулася у Свято-Троїцькому кафедральному соборі міста.

Потому на Театральному майдані відбулася громадянська панахида. Міський голова Микола Романюк, звертаючись до присутніх, зазначив: «Здавалося б - скільки можна. Однак, ми з вами випроваджаємо в останню путь уже восьмого лучанина, Героя України, молоду людину, яка віддала життя за нашу країну, - Артема Карабана. В першу чергу, хочу звернутися до батьків, родини та подякувати від себе особисто і усіх лучан за те, що ви виховали такого сина - патріота України».

Міський голова сказав, що брат Артема Карабана Олександр теж добровольцем пішов воювати. Вони разом захищали Україну добровольцями.

Від себе особисто, депутатів Луцької міської ради, виконавчого комітету, усіх лучан висловив слова співчуття рідним загиблого.

Також міський голова попросив присутніх вшанувати пам’ять загиблого хвилиною мовчання.

Співчуття рідним загиблого висловили військовий комісар Луцького об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник Василь Худик, мама військовослужбовця, який перебуває у зоні АТО, Іванна Дубинка-Філозоф, товариш загиблого Станіслав Дубій.

Під час прощання лучани не могли стримати сліз за загиблим - ще зовсім молодим хлопцем Артем Карабан віддав своє життя за мир та спокій нашої України. Це справжній Герой, який загинув за краще майбутнє нашої країни, і ми повинні берегти в серцях пам’ять про нього.

Після завершення громадянської панахиди домовину з тілом загиблого перевезли на кладовище у село Гаразджа, де він й був захоронений на Алеї Героїв.

Нагадаємо, що розпорядженням міського голови у Луцьку оголошено День жалоби у зв’язку з трагічною загибеллю військовослужбовця Артема Карабана в ході антитерористичної операції на сході України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині триває ...

КОМЕНТАРІ