Волинські свободівці доставили партію гуманітарної допомоги з Любешівщини бійцям 51-ї ОМБ під Донецьк

Волинські свободівці доставили партію гуманітарної допомоги з Любешівщини бійцям 51-ї ОМБ під Донецьк

15.08.14 14:16 0 761
Голова Любешівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Анатолій Пушкін та керівник громадської організації "Автомайдан-Любешів" свободівець Руслан Ковальчук 12 серпня 2014 року доставили солдатам 51-ї окремої механізованої бригади, які зараз базуються неподалік від Донецька, партію гуманітарної допомоги, зібрану громадою району.

Організаторами поїздки виступили Волинський гуманітарний комітет допомоги військовослужбовцям та ГО "Майдан-Любешів".

У Любешівському районі постійно триває збір продуктів та коштів для підтримки військовослужбовців, які беруть участь у військовій операції проти російських загарбників на Донбасі. 11 серпня Анатолій Пушкін та Руслан Ковальчук вирушили на Схід України, аби безпосередньо передати солдатам 51-ї ОМБ все, що зібрали для них земляки. До 4,5 тонн різної консервації, картоплі та інших овочів, 30 ящиків соку, три коліматорні приціли, прилад нічного бачення, електрогенератор, медичні намети, медикаменти.

Попри небезпечний шлях, свободівцям вдалося дістатися до місця дислокації українських солдат під Донецьком та передати партію гуманітарної допомоги. Неабияк порадували військовослужбовців дитячі малюнки, привезені із Любешівщини.

Як зауважили Анатолій Пушкін та Руслан Ковальчук, їх приємно вразив оптимістичний бойовий дух наших захисників, які налаштовані боротися з ворогом до повної перемоги.

"Українська армія змінюється на очах. Це вже не ті солдати, які були у березні-квітні. Відчувається прагнення до боротьби і високий бойовий дух. Нехай і важко, зі складнощами, але долаються проблеми українського війська. Уся країна має підставити плече своїм синам, які захищають її від навіженого московського агресора", – зазначив голова Любешівської "Свободи" Анатолій Пушкін.

"Поїздка допомогла з'ясувати основні потреби військових на поточний момент. Виявилося, що продуктів харчування у наших солдат вдосталь. Натомість вони більше потребують запчастин до техніки", – підсумував Руслан Ковальчук.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: 15.08 - ...
Наступна новина: У Львові суд відкрив ...

КОМЕНТАРІ