Івано-Франківщина: 15.08 - у приміщенні «Просвіти» відбудуться заходи з нагоди Всесвітнього дня гуманітарної допомоги

Івано-Франківщина: 15.08 - у приміщенні «Просвіти» відбудуться заходи з нагоди Всесвітнього дня гуманітарної допомоги

15.08.14 14:10 0 768
15 серпня з 12.00. до 15.00. у приміщенні «Просвіти», за адресою м.Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 18 відбудуться заходи з нагоди Всесвітнього дня гуманітарної допомоги, організовані регіональним штабом з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО

У рамках заходів, виходячи з основоположних принципів гуманітарних працівників, таких як гуманність, неупередженість, нейтральність і незалежність, для тимчасових переселенців, які перебувають на території області, буде наданий інформаційний супровід у всіх сферах соціального життя.

Громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО, зможуть отримати кваліфіковані консультації з актуальних питань представників громадських організацій та органів виконавчої влади – медичної та соціальної сфери – будуть організовані медичні огляди та обстеження, надані психологічні та юридичні консультації. Також передбачена і культурна програма як для дітей так і для дорослих – майстер-класи, конкурси та екскурсії.

Управлінням У ДСНС в області буде організована акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти», а також екскурсія в музей пожежно-рятувальної служби У ДСНС в області та показ техніки та обладнання, які є на озброєнні у рятувальників.

У заходах також візьмуть участь представники управління охорони здоров’я, соціальної політики Івано-Франківської ОДА, благодійного фонду Івано-Франківської УГКЦ «Карітас», обласної організа­ції Товариства Червоного Хреста Ук­­­раїни, обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, молодіжного громадського центру «Еталон»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинські свободівці ...

КОМЕНТАРІ