Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася нарада за участі керівників територіальних підрозділів

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбулася нарада за участі керівників територіальних підрозділів

15.08.14 10:06 0 719
14 серпня у кризовому центрі Управління ДСНС в області відбулася службова нарада під головуванням начальника Управління полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького та за участі начальників територіальних підрозділів.

На нараді було розглянуто ряд питань. Зокрема, йшлося про стан справ з підготовки адміністративно-житлового фонду підрозділів до експлуатації в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. Про виконання заходів з економії енергоресурсів та впровадження енергозберігаючих технологій. Варто зазначити, що ряд підрозділів Управління ДСНС в області уже переведено на альтернативні джерела опалення. Керівник обласного рятувального відомства звернув увагу керівників підрозділів на необхідності переходу з традиційних ламп на енергозберігаючі лампи (світодіодні).

Одним із основних питань, яке було винесено на розгляд наради, - функціонування та створення на території області підрозділів місцевої пожежної охорони. На даний час на Прикарпатті успішно функціонують 23 місцеві пожежні команди, якими за сім місяців цього року здійснено 238 виїздів на гасіння пожеж. На важливості цього питання наголосив начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький. Він зазначив, що створювати нові підрозділі МПО в першу чергу потрібно у віддалених від районних центрів населених пунктах.

Усі проблемні питання, висновки та пропозиції внесено до протокольного рішення наради.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Папа римський прибув із ...

КОМЕНТАРІ