У Львові прощались із військовим АТО Андрієм Родичем

У Львові прощались із військовим АТО Андрієм Родичем

15.08.14 12:53 0 761
На львівському Личаківському цвинтарі поховали Андрія Родича – старшого лейтенанта 24-ї окремої механізованої Залізної бригади. Народився військовий у 1988 р. Навчався у Ліцеї ім.Героїв Крут. Після цього – в Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Проживав із сім’єю у м. Новояворівськ. Загинув 29 липня в зоні АТО.

На прощанні із Андрієм Родичем був присутній перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Йосиф Ситник. Під час свого виступу на могилі загиблого Йосиф Ситник зазначив, що саме на таких героях потрібно виховувати молоде покоління українців.

«Саме такі, як Андрій, – продовжив перший заступник голови ОДА, – зупиняють ворога там, де він насмілився переступити наш кордон і не впускають це зло вглиб країни. Російський імперіалізм вже 400 років під різними масками лізе в Україну. Андрій прожив коротке життя, але встиг стати прикладом для всіх нас віддавши своє життя за Україну».

Депутат Львівської обласної ради Ярослав Мудрий виступаючи розповів, що довідався про смерть Андрія Родича від його дружини. «В той день дружини військових приходили в облраду з проханням допомогти їхнім чоловікам з амуніцією та продовольством. За дві години після цієї зустрічі дружина Андрія подзвонила і розповіла про смерть чоловіка. Серед галичан є поширеною пісня «Там під Львівським замком». Символічно, що мати також прощається зі своїм сином Андрієм. Ми повинні пам’ятати про це».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова Львівського ...
Наступна новина: Цьогоріч Житомирщина вже ...

КОМЕНТАРІ