В Інституті лідерства та управління Українського Католицького Університету відбувся тренінг для громадськості

В Інституті лідерства та управління Українського Католицького Університету відбувся тренінг для громадськості

15.08.14 15:47 0 790
11 – 13 серпня в Інституті лідерства та управління Українського Католицького Університету відбувся перший тренінг в рамках програми навчань для громадськості Львівщини. Програма спрямована на підвищення потенціалу діяльності громадських організацій регіону, розвиток їх інституційної та професійної спроможності та покращення співпраці з органами державної влади й органами місцевого самоврядування.

Учасниками першого триденного тренінгу “Побудова моделі фінансової стабільності для громадських організацій” стали 33 представники громадських організацій, молодіжних об’єднань, ініціативних груп та окремі громадяни, які працюють в громадському секторі міста Львова та Львівської області.

Тренінг проводив Руслан Краплич, експерт з маркетингу та фандрейзингу, який має унікальний практичний досвід залучення ресурсів громади, міжнародної допомоги та співпраці з бізнес-структурами.

За три дні учасники тренінгу могли ознайомитися з основними принципами та законами фандрейзингу, як мистецтва пошуку ресурсів (людей, обладнання, коштів та ін.) для реалізації ідей, проектів або ж підтримки діяльності організації. Представники громадськості попрактикували нові методи роботи, спробували креативні підходи до залучення ресурсів, отримали цікаві знайомства та ідеї. Також значна увага під час семінару приділялася переданню практичного досвіду та вироблення навиків ефективного використання отриманих знань. Учасники не тільки ознайомились з теорією фандрейзингу, а безпосередньо застосовували отримані знання за допомогою виконання різноманітних завдань.

Нагадуємо, що навчання здійснюється в рамках реалізації департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014 рік, затвердженої рішенням Львівської обласної ради від 29 квітня 2014 року № 1057.

Передбачено проведення 15 одноденних тренінгів, які включають різні аспекти діяльності та розвитку організацій, а також співпрацю з органами влади. Тренерами будуть найкращі експерти третього та бізнес-секторів України, які є викладачами програми Інституту лідерства та управління “Управління неприбутковими організаціями”. Тренінги відбуватимуться в Українському католицькому університеті до кінця листопада 2014 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Чернігів: Вручення ордерів ...

КОМЕНТАРІ