У Львові суд відкрив провадження за двома позовами Ірини Сех до газети "Експрес"

У Львові суд відкрив провадження за двома позовами Ірини Сех до газети "Експрес"

15.08.14 14:19 0 710
Франківський районний суд міста Львова відкрив провадження у двох справах за позовом Ірини Сех до газети "Експрес". У позовах Ірина Сех просить суд зобов'язати видання спростувати наклепницьку інформацію стосовно неї.

Зокрема, позивач вимагає спростування брехливої інформації, опублікованої в газеті "Експрес" у матеріалі під назвою "Прогульниця Сех і дві її зарплати", в якому стверджується, що начебто Ірина Сех отримує зарплати на двох посадах. В іншому позові Ірина Сех оскаржує наклепницьку інформацію, викладену в матеріалі під назвою "Губернаторка Сех знову говорить неправду". У цій статті, зокрема стверджується, що Ірина Сех була відсутня на частині пленарних засідань Верховної Ради України, при цьому, в дні цих засідань начебто була відсутня на роботі в Львівській обласній державній адміністрації.

Як зазначено в позовних заявах, опублікована інформація не відповідає дійсності, є неправдивою, порушує права позивача і завдає йому моральної шкоди.

Нагадаємо, у травні 2014 року Ірина Сех подала на газету "Експрес" до суду за наклеп у публікації "Сех, перестань рубати ліс". Раніше Ірина Сех виграла суд проти газети "Дзвони нації", яка опублікувала наклепницьку інформацію схожого змісту.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські свободівці ...
Наступна новина: Лікарні Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ