В Житомирській області рятувальники допомогли багатодітній жінці повернутися до рідної домівки

В Житомирській області рятувальники допомогли багатодітній жінці повернутися до рідної домівки

15.08.14 09:50 0 673
14 серпня співробітники Управління ДСНС Житомирщини надали допомогу жінці та її трьом малолітнім дітям в організації переїзду до рідного краю. Всі вони вимушені переселенці зі Сходу нашої країни, а саме з Донецької області. Коли у даному регіоні розпочалися антитерористичні операції, Алла з трьома дітками була змушена покинути рідну домівку. ЇЇ чоловік вирішив залишитися на місці – берегти помешкання.

На допомогу жінці з радістю відгукнулися рятувальники Житомирщини, які зустріли родину та поселили у санаторії «Тетерів» Коростишівського району. Ось саме тут, понад два місяці, проживала Алла з малечою, потихеньку привикаючи до нового оточення. З’явилися нові друзі, життя йшло своїм шляхом – до вчорашнього дня. В сім’ї з’явилася чудова можливість повернутися назад, нажаль не до рідного дому, але хоча б до рідного краю. Місто Краматорськ Донецької області, саме сюди переїхав жити та знайшов роботу чоловік Алли.

І родина вирішила об’єднатися. За ініціативи керівництва Управління ДСНС Житомирщини обласною адміністрацією було вирішено питання щодо придбання квитків на потяг. Рятувальники на службовому автотранспорті доставили жінку разом з малечою до автовокзалу, допомогли з багажем та посадили на автобус, який доставить вимушених переселенців до столиці України, а вже звідти, потягом, прямо в обійми рідного чоловіка і батька. У свою чергу, жінка, скрізь сльози щастя висловила просто таки безмежну подяку рятувальникам, які ніколи в житті не стають осторонь чужого горя і завжди приходять на допомогу кожному хто її потребує.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З Тернопільщини в східні ...
Наступна новина: У Львові на День ...

КОМЕНТАРІ