на території спортивного комплексу ГУ ДСНС для дітей, родини яких вимушено переселилися на Рівненщину із зони проведення АТО, рятувальники провели показову акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.».

на території спортивного комплексу ГУ ДСНС для дітей, родини яких вимушено переселилися на Рівненщину із зони проведення АТО, рятувальники провели показову акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.».

15.08.14 09:56 0 711
14 серпня в Рівному на території спортивного комплексу ГУ ДСНС у Рівненській області для дітей, родини яких вимушено переселилися на Рівненщину із зони проведення АТО, рятувальники провели показову акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.».

Дітлахи мали змогу відчути себе в ролі героя-рятувальника, посидіти за кермом пожежної машини, роздивитись зблизька усе рятувальне устаткування. Бійці Держслужби з НС нагадали дітям основні правила безпеки життєдіяльності, яких потрібно дотримуватись вдома, на вулиці, в лісі та що слід робити, коли знайшли предмет, схожий на вибухівку. Дітлахи фотографувались поруч з технікою, роздивлялись та примірювали бойове спорядження, в яких працюють вогнеборці. Рятувальники розповідали малечі про те як працює та чи інша техніка та відповідали на сотні питань, які сипались від дітей, мов горох. Також юні громадяни мали змогу за допомогою водяного пожежного ствола ліквідувати умовну пожежу.

Працівники Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій, продемонстрували дітлахам виступ спортсменів-рятувальників збірної команди області з пожежно-прикладного спорту після виступу якої діти щиро нагородили спортсменів в сплеском приємних овацій та аплодисментів. Також для дітей було проведено розважальні конкурси і вікторини, а на кінець святкового дійства усі присутні отримали смачні подарунки у вигляді морозива.

На заході були присутні заступник голови облдержадміністрації, керівник обласного штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції Олександр Савчук та тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові на День ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ