Працівники ДАІ Рівненщини взяли участь у телепрограмі «Один на один»

Працівники ДАІ Рівненщини взяли участь у телепрограмі «Один на один»

15.08.14 08:08 0 803
13 серпня працівники Державтоінспекції Рівненської області, які нещодавно повернулися із зони антитерористичної операції, були гостями однієї із телевізійних програм Рівненської обласної державної телерадіокомпанії.

Упродовж 30-ти хвилин добровольці із числа співробітників Управління Державтоінспекції в Рівненській області розповідали телеглядачам про те, як несли службу у зоні АТО.

Рівняни дізналися про основні завдання, які були поставлені перед працівниками ДАІ. Однією із основних функцій правоохоронців було забезпечення правопорядку на звільненій території від терористів. Крім цього, працівники ДАІ охороняли громадський порядок, забезпечували безперешкодний проїзд автомобілів рятувальників та надавали допомогу місцевим жителям та біженцям. Спільно з іншими підрозділами органів внутрішніх справ та Національною гвардією України брали участь у бойових операціях.

На останок гості телепрограми повідомили, що 15-ро добровольців з числа працівників ДАІ знову готуються до поїздки в зону антитерористичної операції для захисту нашої Батьківщини.

УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: відбувся ...

КОМЕНТАРІ