На Тернопіллі психологи провели тренінг у дитячому будинку "МАЛЯТКО"

На Тернопіллі психологи провели тренінг у дитячому будинку "МАЛЯТКО"

15.08.14 11:04 0 641
13 серпня психологи Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області відвідали Тернопільський обласний спеціалізований комунальний дитячий будинок "МАЛЯТКО" для проведення психо-корекційного тренінгу з найменшими дітьми віком від 4 до 8 років. Метою проведеної роботи було подолання страхів та покращення адаптації малюків до навколишнього середовища. Також був використаний комплекс арт-терапевтичних методів, який включає в себе візуальні види творчості, такі як: живопис, графіка, фотографія, малювання та ліплення.

Арт-терапія сприяє підвищенню самооцінки, вчить знімати напруження і позбуватися від негативних емоцій і думок. Даний тренінг дає дитині можливість зміцнити свою пам'ять, розвинути увагу, мислення.

Завдяки проведеному заняттю, малята почали більш позитивно сприймати навколишній світ, зменшилися показники тривожності та агресивності. Діти із задоволенням приймали участь у веселих іграх. Тренінг пройшов весело і невимушено. Усі учасники були вдячні психологам Управління і обіцяли з нетерпінням чекати наступних зустрічей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лікар з Прикарпаття ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ