На Тернопіллі колишнім дольовикам Щепановського пообіцяли продовжити будівництво

На Тернопіллі колишнім дольовикам Щепановського пообіцяли продовжити будівництво

15.08.14 08:35 0 870
Про суми, витрачені на продовження будівництва чотирьох колишніх об’єктів фірми «Будівельник» та про подальші плани щодо продовження будівництва повідомив директор ТОВ «Будова-Захід» Андрій Стоцький. Зустріч дольовиків із забудівником відбулась за участі першого заступника голови облдержадміністрації Івана Крисака, начальника управління містобудування та архітектури Володимира Харченка, а також представників правоохоронних органів, прокуратури та управління СБУ 14 серпня.

Зокрема, мова йшла про будинки на вулицях Корольова, Тарнавського, на проспекті Бандери та у Гаях Шевченківських.

«Неодноразово представники влади звертались до забудівника із проханням надання інформації щодо освоєння та використання коштів дольовиків, а також спроможності продовжити будівництво. Усі звернення забудівник проігнорував», - зазначив Іван Крисак.

Свої дії Андрій Стоцький пояснив ефективним використанням отриманих на будівництво коштів. Дольовики у свою чергу стверджували, що будівництво могло бути на завершальній стадії.

«Ми не будемо більше слухати обіцянок забудівника, - зазначив Іван Крисак. – Також не будемо більше складати графіки щодо ходу будівництва. Зараз чекаємо конкретного плану щодо робіт із зазначеними кінцевими термінами виконання. А через місяць – звіту від забудівника про виконану роботу».

Процес будівництва також візьме під свій контроль управління СБУ в Тернопільській області. Відповідно до заяв дольовиків щодо невиконання забудівником Андрієм Стоцьким зобов’язань, буде вестися слідство, повідомив старший уповноважений в УСБУ в Тернопільській області Артем Гусак. Приєднаються до контролю і представники прокуратури. Хоча повноваження здійснювати перевірку щодо ефективності використанням коштів товариств із обмеженою відповідальністю прокуратура може тільки за умови згоди на це власника або дозволу на це від Кабінету Міністрів.

Андрій Стоцький у свою чергу дав чіткі обіцянки щодо кожного об’єкту будівництва зокрема.

«Будівництво на вулиці Корольова та на проспекті Бандери продовжимо уже 20 серпня, - зазначив він. – До кінця серпня перекриємо під’їзд на вулиці Тарнавського. А у Гаях Шевченківських роботи тривають уже . До кінця року завершимо фасадні роботи, перекриття даху, проведення електромереж та сантехніки».

Про результати виконаних робіт забудівник відзвітує перед дольовиками, представниками управління СБУ та прокуратури та представниками влади наступного місяця.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ