З Тернопільщини в східні області відправили понад 30 тонн продуктів

З Тернопільщини в східні області відправили понад 30 тонн продуктів

15.08.14 09:47 0 689
За ініціативи Тернопільської облдержадміністрації та Управління ДСНС у Тернопільській області 13 серпня в Щастя Луганської області було відправлено понад 30 тонн гуманітарної допомоги. У тамтешньому транзитному пункті переміщення біженців продукти харчування буде розподілено на Луганську та Донецьку області.

“До формування продуктового вантажу долучилися всі райони Тернопільщини. І я хочу щиро подякувати кожному небайдужому за його патріотизм і велике серце, - зазначив голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк. - Нині область максимально націлена на мобілізацію людських і фінансових ресурсів, необхідних для надання допомоги мешканцям населених пунктів, звільнених від бойовиків. Події на Сході України довели, що ми - єдиний народ, єдина нація, котру не в силі здолати нікому”.

Олег Сиротюк наголосив, що вантажівка, котра рушила до Щастя — не остання. Збір продуктів харчування триває. Саме їх, переконаний начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей, зараз найбільше потребують мешканці Сходу. Адже “банкомати там не працюють, люди не отримують пенсій та заробітних виплат, продовольчі магазини розграбовані”.

Нагадаємо, минулого тижня у селище Щастя за ініціативи Тернопільської облдержадміністрації та Управління ДСНС у Тернопільській області вже було відправлено понад 25 тонн харчів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ