Тернопільці знову організовують допомогу мешканцям Сходу України

Тернопільці знову організовують допомогу мешканцям Сходу України

15.08.14 17:02 0 815
13 серпня 2014 року з ініціативи голови Тернопільської обласної державної адміністрації свободівця Олега Сиротюка у селище Щастя Луганської області, у транзитний пункт переміщення біженців, відправлено понад 30 тонн гуманітарної допомоги. Усі продукти харчування будуть розподілені між Луганською і Донецькою областями.

Свободівець Олег Сиротюк наголосив, що вантажівка, яка рушила до селища Щастя, не остання. Триває збір необхідних продуктів харчування, яких зараз потребують біженці на Сході України. Зараз місцеві жителі переживають нелегкі часи. У містах паніка, відчай, голод, безробіття. Розграбовані банкомати, продовольчі магазини, супермаркети, ринки. Заробітні виплати, стипендії і пенсії уже давно не виплачуються жителям Донбасу. Очільник Тернопільської обласної державної адміністрації запевнив, що кризу на Сході України ми можемо здолати лише спільними зусиллями.

"До формування продуктового вантажу долучилися усі райони Тернопільщини. І я хочу щиро подякувати кожному небайдужому за його патріотизм і велике серце, – зазначив Олег Сиротюк. – Нині область максимально націлена на мобілізацію людських і фінансових ресурсів, необхідних для надання допомоги мешканцям населених пунктів, звільнених від бойовиків. Події на в Україні довели, що ми єдиний народ, єдина нація, яку не в силі здолати нікому".

Нагадаємо, минулого тижня у селище Щастя уже було відправлено понад 25 тонн харчів.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: «Політика ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ