Комунальні установи обласної ради збирають кошти для потреб тернопільських батальйонів

Комунальні установи обласної ради збирають кошти для потреб тернопільських батальйонів

15.08.14 14:56 0 681
Працівники усіх комунальних установ та закладів Тернопільської обласної ради підтримали звернення голови обласної ради Василя Хомінця пожертвувати для потреб тернопільських вояків суму від одноденного заробітку. На зібрані кошти будуть закуплені необхідні для наших краян у зоні АТО речі – список складають керівники батальйонів самі.

Станом на 14 серпня комунальні заклади охорони здоров’я, освіти, культури, соціального захисту, мережа аптек, друкарні, виконавчий апарат обласної ради та інші накопичили понад 400 тисяч гривень. Ще майже 150 тисяч гривень комунальні установи обласної ради перерахували на рахунки різних фондів підтримки Збройних сил України. Збір коштів триває.

«У понеділок відбудеться зустріч з усіма керівниками наших комунальних закладів, – наголосив Василь Хомінець. – До цього часу обласна рада матиме список усього необхідного для наших захисників, що перебувають у зоні АТО. Адресна допомога – це найкращий спосіб підтримки воїнів з Тернопілля. Закупи проводитимуться прозоро та відкрито, за кожну витрачену копійку та докладний звіт про придбані товари буде повідомлятися на офіційному сайті обласної ради».

Нагадаємо, Василь Хомінець 22 липня звернувся до працівників комунальних закладів, підприємств, установ обласної ради надати допомогу військовим Тернопілля, котрі направляються у зону АТО, у розмірі одноденного заробітку.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Волині розгорнуто ...

КОМЕНТАРІ