Голова Хмельницької ОДА відвідав Шепетівщину

Голова Хмельницької ОДА відвідав Шепетівщину

16.08.14 08:09 0 710
Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Леонід Прус, в рамках робочої поїздки по північному регіону області, відвідав Шепетівщину.

У супроводі голови Шепетівської райдержадміністрації Миколи Дорощука, губернатор побував на Шепетівському ремонтному заводі, де ознайомився з його роботою та проблемами, які потребують нагального вирішення для подальшого функціонування.

Також, він відвідав військову частину А3730, де з її командиром та представниками місцевих органів влади оглянули територію частини, об’єкти навчально-матеріальної бази, дізналися про умови проходження служби.

Спілкуючись із військовослужбовцями, Леонід Іванович зазначив, що в цей важкий час для держави, коли на сході країни ведуться військові дії, допомоги потребують всі військовослужбовці, і ті, що знаходяться на сході, і ті, що перебувають у військових частинах. «Ми з вами - опора порядку та дисципліни. Ми повинні організувати безпеку нашим сім’ям і всім громадянам. Я впевнений, що найближчим часом конфлікт буде розв’язано, і ви повернетесь до своїх домівок та робочих місць.» - зазначив обласний керівник.

Очільники області та району відповіли на запитання, які найбільше цікавлять військовослужбовців. Подякували солдатам за самовіддане несення служби в нелегкий для країни час.

Після цього, вони відвідали ряд сільськогосподарських підприємств району та ознайомились із виробництвом пелет на ПП «Гаяк».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Панькевич: "Нам ...

КОМЕНТАРІ