В області створюється єдиний штаб з питань, пов’язаних із забезпеченням оборони України та Хмельницької області

В області створюється єдиний штаб з питань, пов’язаних із забезпеченням оборони України та Хмельницької області

16.08.14 09:32 0 729
Президент України Петро Порошенко поставив завдання для місцевих органів влади. Вони стосуються чіткої організації і координації дій з підтримки військових та учасників антитерористичної операції. І не тільки. Мова йде про виконання мобілізаційних завдань, надання родинам учасників АТО всебічної матеріальної допомоги, постійний збір інформації щодо кількості мобілізованих, місць проходження ними служби, стану здоров’я поранених тощо. Про все це очільникам райдержадміністрацій та міськвиконкомів краю розповів на черговій нараді голова облдержадміністрації Леонід Прус.

«Ми повинні взяти під персональне шефство родину кожного загиблого чи пораненого в АТО, щоб своїми діями показати, що держава шанує, поважає і віддає свій борг вдячності родинам тих, хто віддав своє життя чи здоров’я за нашу з вами незалежність», - сказав він.

Голова адміністрації запропонував продовжити починання Кам’янця-Подільського і звільнити від квартплати родини учасників АТО.

Крім того, на виконання доручення Президента України в області створюється єдиний штаб з питань, пов’язаних із забезпеченням оборони України та Хмельницької області. Наразі розроблено проект розпорядження. «Рекомендую у кожному районі створити аналогічні штаби, які б координували діяльність на місцях і мали прямий зв’язок з обласним штабом», - наголосив голова облдержадміністрації.

Крім того, керівник області наголосив на важливості підготовки навчальних закладів та установ соціальної сфери до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період.

Урядом поставлено завдання зменшити споживання газу на 30% до минулого року. «Тому, ми змушені вживати заходів зі скорочення його споживання», - сказав він.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: Днями Волинь отримала понад ...

КОМЕНТАРІ