Донеччанка Ірен Роздобудько – українцям: Пробачте Донбас, якщо зможете

Донеччанка Ірен Роздобудько – українцям: Пробачте Донбас, якщо зможете

16.08.14 14:01 0 709
Відома українська письменниця Ірен Роздобудько вибачилася перед українцями за те, що жителі Донбасу «референдумами» та антиукраїнськими мітингами накликали ворога на рідну землю.

Про це письменниця написала на своїй сторінці у Facebook.

«Я пишу мало «постів» – здебільшого переношу собі на сторінку те, з чим згодна, і те, що хочу запам’ятати… З лютого по сьогоднішній час ми з чоловіком об’їздили багато міст України від Одеси до Кам’янця-Подільського. І мушу сказати: як же я люблю Україну, як я люблю всіх вас.

І як безмежно страждаю від того, що земля, на якій я народилася – Донеччина – принесла стільки горя і страждань і собі, і всій Україні. Як боляче, що саме вона накликала туди ворога, і саме там тепер гинуть хлопці і чоловіки з усіх куточків нашої землі. А в тому числі і патріоти, котрих не мало і на Донбасі», – зазначила Ірен Роздобудько.

«І якщо немає і, можливо, довго не буде кому вибачитись за те (адже знаю настрої тих, хто зараз потерпає від війни і в своєму горі не усвідомлює, ЩО насправді заподіяне тими «референдумами», тими мітингами з криками «Рассєя, Путін!» і тим «мовчанням ягнят») – це зроблю я. Власне, що й роблю щоранку… Пробачте. Якщо зможете… Колись…», – додала письменниця.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ