Луцьк обмінюється досвідом у сфері культурної політики

Луцьк обмінюється досвідом у сфері культурної політики

16.08.14 11:47 0 678
Начальник управління культури Тетяна Гнатів взяла участь у другому занятті циклу воркшопів з обміну досвідом в сфері культурної політики «Інструменти і підходи до імплементації реформ культурної політики», що відбувся в Азербайджані в рамках програми Східного партнерства «Культура».

Протягом 4-х днів представники державного і громадського секторів культури з Молдови, Білорусі, Грузії, Азербайджану, Вірменії, України, які пройшли перше заняття у квітні цього року, обговорювали правові умови для реалізації реформ у сфері культури, розробляли проекти робочих планів і бюджетів, як інструментів імплементації реформ, а також напрацьовували моделі та варіанти стратегій і політик культури.

Координаторами воркшопу та головними консультантами виступали експерти з питань культурної політики і практикуючі спеціалісти з країн Євросоюзу.

Під час «відкритої сесії» Тетяна Гнатів для експертної оцінки презентувала проект короткострокової антикризової Програми «Культурна політика міста Луцька до 2016 року. Взаєморозуміння та взаємодія».

Управління культури міської ради (720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Півкілометра бинта, ...
Наступна новина: Податкову інспекцію ...

КОМЕНТАРІ