Волинянам рекомендують утриматися від подорожей в Гвінею, Ліберію, Сьєрра-Леоне та Нігерію

Волинянам рекомендують утриматися від подорожей в Гвінею, Ліберію, Сьєрра-Леоне та Нігерію

16.08.14 12:50 0 676
За повідомленням Всесвітньої організації охорони здоров’я, епідемічна ситуація в країнах Західної Африки (Гвінея, Ліберія, Сьєрра-Леоне та Нігерія) у зв’язку зі спалахом хвороби, викликаної вірусом Ебола, відповідає критеріям «надзвичайної ситуації в галузі громадського здоров’я», а також представляє ризик для здоров’я населення в інших країнах. У зв’язку з цим, Державна санітарно-епідеміологічна служба України рекомендує громадянам тимчасово утриматися від подорожей до цих країн.

За інформацією Державної санітарно-епідеміологічної служби України, випадків хвороби, викликаної вірусом Ебола або підозри на неї на території нашої країни не зареєстровано. На даний час потрапляння вірусу Ебола на Україну можливе лише шляхом завезення інфікованою або хворою людиною, котра заразилася, перебуваючи в країнах Західної Африки.

Державною санітарно-епідеміологічною службою області надіслано відповідну інформацію в туристичні агентства нашого краю, що направляють туристів до вказаних країн, з необхідністю ознайомлення подорожуючих щодо ризиків та заходів їх мінімізації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ