Луцьк: «Першовересневі лінійки у школах розпочнуться з Хвилини Пам’яті», - перший заступник міського голови Святослав Кравчук

Луцьк: «Першовересневі лінійки у школах розпочнуться з Хвилини Пам’яті», - перший заступник міського голови Святослав Кравчук

16.08.14 12:21 0 771
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук та начальник управління освіти Олег Гребенюк провели нараду з директорами загальноосвітніх навчальних закладів.

Розглядалися питання підготовки навчальних закладів до зими, проведення у колективах постійної роботи з обговорення суспільно-політичної ситуації в державі, вшанування пам’яті загиблих на Майдані під час Революції Гідності та у зоні антитерористичної операції.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук звернувся до освітян з пропозицією створити у кожній школі Куточки Пам’яті за загиблими лучанами. «Адже саме на героїчному прикладі таких людей у дітей та підлітків формуються почуття любові до своєї держави, почуття власної гідності та гордості», - каже Святослав Євгенович.

Він запропонував першовересневі лінійки розпочати з Хвилини Пам’яті за загиблими на Майдані та в зоні АТО. Згадати перед учнівським колективами прізвища батьків, які зараз воюють на Сході, щоб діти пишалися ними, а однокласники виховувались в любові до України.

Також було наголошено на тому, щоб дітям, чиї батьки перебувають у зоні АТО, були створені належні умови для навчання та виховання. «До кожної сім’ї необхідний індивідуальний підхід, врахування фінансової спроможності, підтримка та розуміння», - такий висновок зробив Святослав Євгенович.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області в ...

КОМЕНТАРІ