Луцька ОДПІ: переваги електронного спілкування з податківцями - очевидні

Луцька ОДПІ: переваги електронного спілкування з податківцями - очевидні

16.08.14 15:23 0 707
Звітувати, не виходячи з дому та використовувати усі переваги електронного спілкування з податківцями можуть власники цифрових підписів, які безкоштовно видає Акредитований центр сертифікації електронних ключів.

Про це, під час особистої зустрічі з представниками малого бізнесу, розповів заступник начальника Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області Андрій Ткачук. Він наголосив: «Ключ електронного цифрового підпису дає змогу звітувати або подавати декларації в режимі он-лайн не лише до органів Міндоходів, а й до органів державної статистики та Пенсійного фонду України. Крім того, дає можливість експортерам та митним брокерам подавати митні декларації в електронному вигляді через мережу Інтернет».

Можливість подання звітності в електронному вигляді суттєво спрощує співпрацю громадян та контролюючих органів, такий спосіб подання звітності має безліч переваг. Система надання звітності в електронному вигляді допомагає підвищити ефективність адміністрування податків і зборів, процедура представлення звітності значно спрощується, а паперовий документообіг істотно зменшується. А отже, надання податкової звітності в електронному вигляді з накладенням електронних цифрових підписів значно зекономить Ваш час.

«Про переваги подачі звітності у електронному вигляді на власному досвіді переконалися платники податків міста Луцька та Луцького району. Економію робочого часу, оперативне оновлення форматів, конфіденційність інформації, гарантію автоматичної перевірки підготовлених документів цьогоріч вже оцінили майже 3,5 тисячі суб’єктів господарювання», - зазначив посадовець.

Довідково: процедура отримання ключа електронного цифрового підпису триває не більше 20 хвилин. Отримати консультаційну допомогу щодо оновленого програмного забезпечення для подання звітності та одержати посилені сертифікати відкритих ключів ви можете в Центрі обслуговування платників Луцької ОДПІ, що знаходиться за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4.

Інформаційно-комунікаційний сектор Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Рівненської ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ