У Волинській області правоохоронців, які б самі мали боротися із корупцією затримано за одержання неправомірної вигоди

У Волинській області правоохоронців, які б самі мали боротися із корупцією затримано за одержання неправомірної вигоди

16.08.14 09:09 0 682
Слідчим відділом прокуратури Волинської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди оперуповноваженими Управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Волинській області, а також начальником сектору по боротьбі з незаконним обігом підакцизних товарів оперативного управління Головного управління Міндоходів в області.

У ході досудового розслідування прокуратурою області спільно з працівниками Управління Служби безпеки України встановлено та задокументовано факти вимагання і одержання цими правоохоронцями неправомірної вигоди на загальну суму 7 тисяч доларів США за неперешкоджання суб’єктам господарювання, які здійснюють міжнародні перевезення пасажирів до Республіки Польща.

14 серпня цього року під час проведення огляду місця події у одного із правоохоронців було виявлено предмет неправомірної вигоди – заздалегідь ідентифіковані грошові кошти в сумі 4 тисячі доларів США. Після завершення першочергових слідчих дій його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання Луцького МВ УМВС.

На даний час вирішується питання про затримання в порядку ст. 208 КПК України та повідомлення про підозру і двом іншим правоохоронцям.

Тривають слідчі дії.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ