Волинська область: очільник волинських рятувальників у прямому ефірі розповів про діяльність регіонального штабу з питань надання допомоги переселенцям

Волинська область: очільник волинських рятувальників у прямому ефірі розповів про діяльність регіонального штабу з питань надання допомоги переселенцям

16.08.14 10:08 0 725
14 серпня начальник У ДСНС у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук взяв участь у телепередачі «Волинь: перенавантаження» на каналі «Нова Волинь».

У прямому ефірі він окреслив актуальні питання та стан діяльності в області щодо надання допомоги громадянам України, які вимушені тимчасово залишити Крим і зону АТО.

Він поінформував глядачів про діяльність регіонального штабу з питань із соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, із залученням представників місцевих органів виконавчої влади, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та облдержадміністрації (департамент соцзахисту, житлово-комунального господарства, пенсійного фонду, охорони здоров’я, силові структури та інші) на базі У ДСНС України в області. Всього на території області розміщено 813 людей, а це 308 родин, де 318 дітей, 331 жінка, 164 чоловіка.

Під час передачі він наголосив, що людина, яка щойно приїхала на Волинь зі Сходу чи Криму має звернутись у штаб, де вислухають її потреби та розкажуть певний алгоритм дій, в залежності від ситуації, запропонують перелік житла для визначення та контакти посадових осіб і організацій, які будуть сприяти у вирішенні їх соціальних проблем. Проте, одними із перших і необхідних кроків мусять бути ті, що спрямовані на реєстрацію в Державній міграційній службі та місцевих підрозділах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Маріуполі скинули ...
Наступна новина: ЄС обговорює питання ...

КОМЕНТАРІ