Роман Онуфріїв: «Нація зобов’язана забезпечувати власну армію, інакше буде змушена годувати ворожу»

Роман Онуфріїв: «Нація зобов’язана забезпечувати власну армію, інакше буде змушена годувати ворожу»

16.08.14 11:16 0 843
14 серпня на черговій сесії Івано-Франківської міської ради депутати надали пільги учасникам бойових дій АТО та членам сімей загиблих у зоні ведення Антитерористичної операції. З відповідною ініціативою виступив народний депутат України Руслан Марцінків. Депутати міської ради підтримали її одноголосно

Голова фракції ВО «Свобода» Роман Онуфріїв наголосив - забезпечення та сприяння військовим, котрі ведуть бої у зоні Антитерористичної операції на Сході України, це перш за все обов’язок цілої нації. «Нація зобов’язана забезпечувати власну армію, інакше буде змушена годувати ворожу. Ті вояки, котрі зараз у складі різних батальйонів захищають спокій та цілісність нашої держави, а також їх сім’ї повинні відчувати підтримку усіх і кожного», – наголосив Роман Онуфріїв.

Таким чином, передбачені пільги на оплату за послуги з утримання будинків і прибудинкових територій (квартирна плата) та на інші комунальні послуги (централізоване постачання холодної і гарячої води, водовідведення, централізоване опалення) в розмірі, який визначається, як різниця між фактично нарахованими сумами за надані послуги та сумами (знижками), відшкодованими з державного бюджету таким категоріям:

* учасникам бойових дій АТО;

* членам сімей загиблих в АТО.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області на ...
Наступна новина: На Хмельниччині духовна ...

КОМЕНТАРІ