Чернігів зацікавлений у співпраці зі Львовом

Чернігів зацікавлений у співпраці зі Львовом

16.08.14 18:07 0 732
Чернігів готовий до співпраці із українськими містами, насамперед Львовом. Так прокоментував результати візиту львівської делегації до Чернігова міський голова Олександр Соколов.

За його словами, ще минулого року проводилися перемовини про Дні Львова у Чернігова, і відповідно, Днів Чернігова у Львові, однак через об'єктивні причини ці ініціативи не вдалося реалізувати.

"Я сподіваюся, що у майбутньому ми зможемо познайомити львів'ян із Черніговом, а можливо, у багато чому і відкрити для мешканців заходу України наше історичне місто. Так само для чернігівців буде цікавим Львів", - зазначив О.Соколов.

Також міський голова підкреслив, що для міської влади Чернігова важливим є досвід і позитивні напрацювання Львова у розвитку туризму і розбудови велоінфраструктури, вдосконаленні транспортної мережі міста.

"Спільна співпраця територіальних громад важлива для єдності нашої держави, для спілкування та обміну досвідом у реалізації місцевих програм", - сказав О.Соколов.

Як повідомлялося, 14 серпня делегація Львова на чолі з міським головою Андрієм Садовим з робочим візитом відвідала Чернігів. Зокрема, гості побували на Чернігівському автозаводі, поспілкувалися із студентами та викладачами Чернігівського національного технологічного університету, зустрілися з місцевими підприємцями. Метою свого візиту до Чернігова А.Садовий назвав посилення єдності України у цей доволі складний для всіх час.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ