На Тернопіллі громадська рада з питань туризму сприятиме розвитку туристичної галузі краю

На Тернопіллі громадська рада з питань туризму сприятиме розвитку туристичної галузі краю

16.08.14 17:45 0 745
Триває процес формування Громадської ради з питань туризму при управлінні з питань туризму та курортів Тернопільської облдержадміністрації.

"До її складу ввійдуть представники громадських організацій, приватного бізнесу сфери туризму та навчальних закладів, які готують спеціалістів у цій галузі, - прокоментувала начальник управління з питань туризму та курортів Тернопільської облдержадміністрації Леся Серетна. - Переконана, що діяльність Громадської ради сприятиме формуванню в області якісного туристичного ринку, зміцненню конкурентоздатності регіонального туристичного продукту, поліпшенню умов для ведення туристичного бізнесу та інвестування в нього".

Довідково: Такі ж Громадські ради буде створено при всіх департаментах та управліннях адміністрації. Метою їх створення є забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійсненні громадського контролю за діяльністю управління з питань туризму та курортів налагодження ефективної взаємодії громадськості з органами законодавчої та виконавчої влади, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики у сфері туризму.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: 23 серпня буде ...
Наступна новина: Пасажирські перевезення - ...

КОМЕНТАРІ