Представники «Інваспорту» Львівщини серед медалістів на чемпіонаті Європи з плавання

Представники «Інваспорту» Львівщини серед медалістів на чемпіонаті Європи з плавання

16.08.14 16:24 0 783
Вітаємо з успішним виступом львівських плавців-паралімпійців, які в складі збірної команди України вибороли першість на чемпіонаті Європи з плавання серед неповносправних спортсменів у м. Ейндховені (Нідерланди).

До переможної скарбнички української команди медалі здобули:

Квасниця Мар’ян (ураження опорно-рухового апарату) виборов друге місце в естафеті 4х100 м. вільним стилем та дві «бронзові» медалі на дистанціях 400 м. брасом та 100 м. на спині.

Стабровська Марина (вади зору) посіла третє місце на дистанції 100 м. брасом.

Стабровський Антон (вади зору) здобув третє місце на дистанції 100 м. батерфляєм.

Щирі слова подяки висловлюємо тренеру львівської команди, Заслуженому тренеру України Олені Сальніковій за підготовку спортсменів.

Довідка:

Вже вдруге за часи Незалежності України члени національної паралімпійської збірної команди з плавання тріумфально перемогли на чемпіонаті Європи з плавання Міжнародного паралімпійського комітету, що відбувався з 4 до 10 серпня 2014 року в місті Ейндховені (Нідерланди). У доробку неповносправних спортсменів – членів збірної команди України 94 нагороди – 37 золотих, 29 срібних та 28 бронзових медалей. Окрім того, українцями «Інваспорту» встановлено 8 рекордів світу та 10 рекордів Європи.

На другій сходинці в Ейндховені – команда Росії з результатом у 34 золотих, 32 срібних та 29 бронзових медалей, третє місце в команди Великобританії – 30 золотих, 27 срібних та 16 бронзових нагород.

Команда України від першого дня змагань чемпіонату Європи ні разу не поступилась першим місцем і наш 51 спортсмен став найкращим серед 375 атлетів із 37 країн-учасниць чемпіонату.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Машковський: «Усі ...
Наступна новина: У Єревані вимагали від ...

КОМЕНТАРІ