Львівські рятувальники взяли участь у засіданні Міжвідомчого координаційного штабу

Львівські рятувальники взяли участь у засіданні Міжвідомчого координаційного штабу

16.08.14 18:15 0 825
14 серпня відбулося засідання Міжвідомчого координаційного штабу в режимі відеоконференції щодо обговорення комплексного вирішення проблемних питань із забезпечення першочергових потреб осіб внутрішньо переміщених в межах країни.

Нарада проходила за участі регіональних штабів та фахівців Держслужби з надзвичайних ситуацій, під головуванням Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимира Гройсмана та заступника Голови ДСНС України Василя Стоєцького.

У відео конференції, що проходила в приміщенні філії ПАТ «Укртелеком» у Львівській області взяли участь перший заступник начальника ГУ ДСНС України у Львівській області Іван Дідух та заступник начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області Тимур Агаджанов. В засіданні прийняли участь також директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартинюк та представники громадських організацій, департаментів ЛОДА, соціальної служби сім’ї, дітей та молоді, обласного центру зайнятості, Фонду соціального страхування, управління юстиції, міграційної служби, управління Пенсійного фонду.

Усі учасники обласного штабу у режимі відеоконференції обговорили питання готовності проживання громадян України, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованої території в осінньо-зимовий період, порядок реєстрації осіб внутрішньо переміщених в межах країни та влаштування дітей, що прибули зі Сходу країни у садочки та навчальні заклади, а також подальші напрямки роботи по наданню допомоги населенню.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ