У Рівненській області зустріч з роботодавцем

У Рівненській області зустріч з роботодавцем

16.08.14 12:00 0 786
13 серпня у Рівненському міському центрі зайнятості відбулась вже третя зустріч з начальником відділу кадрів ПАТ «Рівнеазот». На захід було запрошено 26 безробітних та шукачів роботи, а також осіб, які мають групу інвалідності. Олександр Григор’єв усім присутнім безробітним, які бажають працевлаштуватись на підприємство, розповів про умови роботи на виробництві, вимоги до працівників, оплачуваного навчання на виробництві, соціальний пакет, можливості кар’єрного зростання, а також про оздоровлення та активне дозвілля своїх працівників.

Начальником відділу кадрів було підібрано шість кандидатів з числа запрошених, а також поінформовано про вакантні посади на виробництві, а саме: оператора дистанційного пульта керування у хімічному виробництві, апаратника синтезу, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, машиністів компресорних установок, котка самохідного, крана автомобільного. Для осіб з групою інвалідності, які мають вищу освіту, створять два робочих місця на 0,25 ставки за фахом соціальний працівник, які працюватимуть в телефонному режимі. Загалом з початку року за сприянням Рівненського міського центру зайнятості на ПАТ «Рівнеазот» підібрали і працевлаштували 24 працівники.

Наступна така зустріч для безробітних та шукачів роботи, які бажають працевлаштуватись і реалізувати свої професійні здібності та знання на хімічному підприємстві відбудеться 10 вересня 2014 року. Отож, запрошуємо усіх бажаючих працювати у цього роботодавця на 9.00 годину в Рівненський міський центр зайнятості, кабінет 406, 4-й поверх.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Податкову інспекцію ...
Наступна новина: Національна символіка на ...

КОМЕНТАРІ