У Львові з полону звільнено двох військовослужбовців, про яких клопотала Ірина Сех

У Львові з полону звільнено двох військовослужбовців, про яких клопотала Ірина Сех

16.08.14 16:02 0 927
Із полону російських терористів звільнено українських військових Тараса Матвісіва та Валерія Виноградова. Військовослужбовців направляють у Київ. Про це 15 серпня 2014 року повідомила народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех.

Нагадаємо, ще 18 липня Ірина Сех звернулася до голови СБУ Валентина Наливайченка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, прокурора Західного регіону України з нагляду за дотриманням законів у воєнній царині Миколи Лисого, начальника управління СБУ у Львівській області Віктора Андрейчука та начальника УМВС України у Львівській області Дмитра Загарії щодо розшуку та порятунку військовослужбовців Матвісіва Т. М. та Виноградова В. Б.

Тараса Матвісіва невідомі особи зняли з поїзда у Донецьку під час поїздки до нового місця служби. Військовий направлявся в Азово-Чорноморське регіональне управління ДПСУ для подальшого проходження служби. Сестра Тараса Матвісіва впізнала брата на відеоролику, що був розміщений на відеохостингу YouTube. Валерія Виноградова також впізнали на тому ж відео. 15 червня Валерій був направлений з військового госпіталю (ВМКЦ Західного регіону, м. Львів) до військової частини у м. Калинів Самбірського району Львівської області. Військовий мав забрати особисті речі і повернутися на лікування. Однак 17 червня рідних поінформували, що з Валерієм Виноградовим втрачено зв'язок.

Весь цей час Тарас Матвісів та Валерій Виноградов перебували у полоні російських терористів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ