Пасажирські перевезення - на постійному контролі Державтоінспекції Львівщини!

Пасажирські перевезення - на постійному контролі Державтоінспекції Львівщини!

16.08.14 17:51 0 901
Вчора у м. Львові працівники Державтоінспекції провели рейд з виявлення порушень водіями маршрутних транспортних засобів у сфері безпеки дорожнього руху: перевіряли технічний стан автобусів, дотримання ними Правил дорожнього руху. Мета заходу - це попередження та профілактика аварійності на пасажирському транспорті.

Під час проведення даного заходу виявлено 46 порушень у сфері безпеки дорожнього руху на автомобільному пасажирському транспорті, винуватців притягнуто до адміністративної відповідальності.

Під час проведення рейду працівники ДАІ виявили 21 порушення Правил дорожнього руху вчинене водіями «маршруток». Найбільш поширені це: порушення правил зупинки та стоянки, порушення правил перевезення пасажирів, відхилення від визначеного маршруту, правил проїзду пішохідних переходів, проїзд на заборонений сигнал світлофора, тощо. У двох випадках водії надавали послуги по перевезенню пасажирів без ліцензійної картки. Всіх керманичів притягнуто до адміністративної відповідальності.

Технічний стан маршрутних транспортних засобів, що займаються перевезенням пасажирів, потребує покращення. Звичайно без виявлення недоліків в роботі водіїв автобусів не обійшлося.

Під час проведення рейду правоохоронцями було оглянуто 138 транспортних засобів, у 25 із них виявили технічні недоліки. Зокрема порушення у невідповідності шин та коліс, неполадки у спідометрах, незаконне переобладнання, несправності зовнішніх світлових приладів, склоочисників та склообмивачів. Окрім цього, встановили одинадцять випадків, коли у автобусах були заблоковані аварійні виходи.

Прес-служба Управління ДАІ

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів зацікавлений у ...

КОМЕНТАРІ