Локшина швидкого приготування викликає діабет і серцево-судинні захворювання

Локшина швидкого приготування викликає діабет і серцево-судинні захворювання

18.08.14 13:36 0 819
Вчені з Бейлорського Університету з’ясували: люди, які люблять їсти локшину швидкого приготування, мають підвищений ризик розвитку кардіометаболічного синдрому.

Про це пише Science World Report.

Кардіометаболічний синдром – група метаболічних порушень, що збільшують ризик серцево-судинних захворювань, інсульту та діабету.

Найбільше локшини швидкого приготування з’їдають жителі Азії. Лідером у вживанні даного продукту є Південна Корея.

Протягом останніх років спостерігається значний ріст проблем зі здоров’ям, з якими зіштовхуються жителі Південної Кореї. Ці проблеми, що включають захворювання серця та збільшення ваги серед дорослих, підвищують ризик смертності. Дослідники виявили: споживання локшини частіше двох разів на тиждень пов’язане з кардіометаболічним синдромом.

Ризик вищий у жінок порівняно з чоловіками. Можливо, це викликане такими фізіологічними причинами, як різні статеві гормони і метаболізм, а також різними перевагами у їжі.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Йосиф Ситник: ОДА ...

КОМЕНТАРІ