Йосиф Ситник: ОДА звертатиметься до Кабміну з проханням внести зміни до законодавства у питанні мобілізації транспортних ресурсів

Йосиф Ситник: ОДА звертатиметься до Кабміну з проханням внести зміни до законодавства у питанні мобілізації транспортних ресурсів

18.08.14 13:44 0 950
Станом на на Львівщині є 56 загиблих в зоні АТО. 42 військовослужбовців поховано (3 з них добровольці), 10 – проходять стадію ідентифікації за допомогою ДНК. Семеро військових перебувають у полоні. Трьох звільнили.

Про це повідомив перший заступник голови ОДА Йосиф Ситник під час розширеної нарада з головами РДА та керівниками структурних підрозділів Львівської ОДА.

Не всі райони Львівщини справляються з виконанням завдань третьої хвилі мобілізації. Тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Львівського обласного військового комісаріату підполковник Олександр Тищенко повідомив, що серед проблемних районів у цьому питанні є Личаківський та Шевченківський райони Львова, Миколаївський, Дрогобицький, Сколівський, Городоцький, Яворівський, Самбірський і Старосамбірський райони.

«На сьогоднішній день деякі голови РДА, – продовжив Олександр Тищенко, – усунулись від виконання своїх обов’язків. Весь тягар мобілізації поклали на плечі військоматів. Якщо ми не виконаємо поставлених на нас задач, то нам доведеться виконувати вже інші задачі, але вже у нашій області».

Т.в.о. військового комісара Львівського обласного військового комісаріату також повідомив, що Львівська область є однією із кращих у питанні поставки мобілізаційних транспортних ресурсів, однак проблеми все таки існують. Багато підприємств не виконують поставлених перед ними завдань: повідомляють, що транспортні засоби перебувають у відрядженні чи за кордоном.

Йосиф Ситник зазначив, що ОДА звертатиметься до Кабміну з проханням внести зміни до законодавства у питанні мобілізації транспортних ресурсів. «Мова йде, що із всіх підприємств вилучати однакову кількість техніки від наявного складу – 30%. Тоді у нас не буде хитріших і ще хитріших», – підкреслив перший заступник голови ОДА.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Локшина швидкого ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ