Тернопільська обласна організація ВО "Свобода" підтримує українську армію матеріяльно та морально

Тернопільська обласна організація ВО "Свобода" підтримує українську армію матеріяльно та морально

18.08.14 08:08 0 776
Минуло чотири місяці від офіційного початку антитерирористичної операції на Сході України. Саме 13 квітня озброєні групи проросійських сепаратистів почали захоплювати адмінбудівлі та відділки міліції на Донбасі. Відтоді боронити рідні кордони з Тернопільщини вирушили близько двох тисяч бійців. Наші земляки несуть службу у прикордонних військах, Збройних Силах України, спеціяльних підрозділах Міністерства внутрішніх справ, Службі безпеки України. Про це 15 серпня 2014 року повідомив голова Тернопільської обласної державної адміністрації свободівець Олег Сиротюк.

За підтримки Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" проводиться збір коштів на закупівлю амуніції бійцям у гарячих точках нашої країни. Для військовослужбовців, що перебувають в зоні АТО, і жителів Донбасу купують також продукти харчування, збирають гуманітарну допомогу. Також свободівці долучаються до ремонту військової техніки і ведуть "гарячі телефонні лінії" з метою допомогти нашим солдатам на Сході України.

"Ми можемо говорити про тисячі краян, які задіяні на Сході держави, але хочу зазначити, що насправді кількість жителів області, які долучаються до захисту територіяльної цілісності та незалежності нашої держави, набагато більша – зазначив Олег Сиротюк. – Разом із членами Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" жителі області постійно допомагають українським військовим. Організація ВО "Свобода" здійснює збір коштів на продукти харчування та потреби військових підрозділів. Зараз усі розуміють, що захист нашої держави є справою не лише того, хто у формі та зі зброєю в руках несе службу, але це й обов'язок кожного громадянина України. Ми підтримуємо українську армію не лише матеріяльно, а й духовно. Спільна молитва захистить наших військовослужбовців і допоможе повернутися додому живими і здоровими".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Технологічні компанії ...

КОМЕНТАРІ