Міська рада Тернополя передала військову амуніцію бійцям тернопільського гарнізону

Міська рада Тернополя передала військову амуніцію бійцям тернопільського гарнізону

18.08.14 12:12 0 891
Тепловізор, бронежилети, кевларові шоломи та інші засоби індивідуального захисту отримав військовий комісаріят від Тернопільської міської ради. Обладнання придбали за кошти працівників міськради, комунальних підприємств та освітніх закладів. Купівлю ж тепловізора здійснили завдяки міській програмі забезпечення обороноздатності військових формувань тернопільського гарнізону.

Військовий комісар тернопільського об'єднаного міського військкомату підполковник Володимир Горюк повідомив, що це спорядження відправлять у Мукачево, де нині проходять військову підготовку тернопільські бійці, які найближчим часом будуть відправлені в зону АТО.

"На даний момент військовий комісаріят виконує заходи часткової мобілізацію третього етапу. Велика кількість військовозобов'язаних тернопільців відправлені для проходження служби у військові частини. Хочу від себе особисто подякувати міським органам влади та голові міста за турботу та допомогу військовослужбовцям", – зазначив Володимир Горюк.

Як зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал, допомога бійцям тернопільського гарнізону, які беруть участь в АТО, є першочерговим завданням міської влади.

"Забезпечення всім необхідним учасників АТО і територіяльних військових формувань надзвичайно важливе для усіх нас. Дякую волонтерам-тернопільцям, які за власною ініціативою, своїми численними пожертвами підтримують українську армію. Спільними зусиллями ми допоможемо забезпечити наших військових усім необхідним", – зазначає очільник Тернополя.

Крім того, на черговій сесії міської ради було затверджено річну програму забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону. На це передбачено 800 тисяч гривень. Кошти спрямовують на придбання необхідного обладнання, засобів зв'язку, предметів індивідуального захисту і самооборони, придбання одностроїв, засобів спостереження тощо.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ