Олександр Лазарчук: "Ми не маємо жодного права залишити їх без підтримки як моральної чи духовної, так і матеріяльної"

Олександр Лазарчук: "Ми не маємо жодного права залишити їх без підтримки як моральної чи духовної, так і матеріяльної"

18.08.14 14:37 0 951
Козівська районна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" спільно з громадою селища підтримують наших військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО. Аби воєнний конфлікт завершився і наші солдати повернулися додому живими і здоровими свободівці докладатимуть максимум зусиль.

Свободівцями селища Козова було закуплено бронежилети, кевларові каски, розгрузки та форму. Все це для того, щоб нашим військовим було зручно і безпечно ввесті бій проти російського агресора. Також за ініціативи Козівської районної організації ВО "Свобода" і за допомогою церковних громад було зібрано гроші у розмірі 50 тис. грн на купівлю нового тепловізора.

"Всі депутати фракції активно долучаються до збору коштів, продуктів, засобів захисту для потреб АТО. Адже там перебувають мешканці нашого району. Ще 20 мобілізованих перебувають у частинах, у яких проходять військові навчання для того, щоб на належному рівні підготувати себе до випробувань, що чекають на них на Сході України. Ми не маємо жодного права залишити їх без підтримки як моральної чи духовної, так і матеріяльної. Члени організації ВО "Свобода" і надалі збиратимуть гроші, продукти та іншу допомогу для потреб військовослужбовців у зоні АТО", – зазначив Голова Козівської районної адміністрації свободівець Олександр Лазарчук.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Частина українських ...
Наступна новина: ITF Грузія. Фоміна бере ...

КОМЕНТАРІ