У Волинській області євген Мельник скерував звернення до міністра оборони щодо збільшення терміну тривалості відпусток військовослужбовців

У Волинській області євген Мельник скерував звернення до міністра оборони щодо збільшення терміну тривалості відпусток військовослужбовців

18.08.14 12:43 0 943
15 серпня 2014 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Євген Мельник скерував звернення до міністра оборони України Валерія Гелетея щодо надання військовослужбовцям 51 ОМБ відпусток і збільшення терміну їх тривалості.

До народного депутата надходять численні звернення від мешканців Волині щодо надання відпусток мобілізованим у 51 окрему механізовану бригаду, бійці якої вже понад чотири місяці проходять службу у "гарячих точках" на Сході України.

"Важливим питанням є термін, на який окремим бійцям 51 ОМБ все ж надають відпустки. Із звернень матерів мобілізованих військовослужбовців та самих бійців відомо, що зазвичай відпустки їм надають тривалістю у 10 днів. Враховуючи, що особовий склад бригади перебуває у різних районах Донецької і Луганської областей, а мешкають солдати у різних куточках Волинської області, то на дорогу додому й назад до місця дислокації солдати витрачають 3–4 дні. Таким чином час, що вони проводять разом з родиною, є дуже коротким і не дозволяє повноцінно відпочити. Тому під час ухвалення рішення про надання відпустки необхідно враховувати відстань, яку військовослужбовцю слід подолати", – йдеться у зверненні.

Свободівець просить міністра оборони врахувати прохання родин військовослужбовців та бійців 51 окремої механізованої бригади щодо надання військовим відпусток і подовження терміну їх тривалості до 14 днів.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ