У Донецьку внаслідок обстрілів загинули 4 мирні жителі – міськрада

У Донецьку внаслідок обстрілів загинули 4 мирні жителі – міськрада

18.08.14 15:00 0 723
У деяких районах Донецька у суботу тривали артилерійські обстріли, внаслідок яких загинули люди. Про це повідомили у міськраді Донецька. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За даними її прес-служби, обстріли тривали у Петровському, Будьоннівському, частково – Куйбишевському й Ленінському районах міста. Частково або повністю зруйновано низку житлових будинків, у деяких місцях виникли пожежі.

«Одна людина загинула внаслідок потрапляння снаряду на вулиці Більшовиків, 4, ще одна людина загинула у Ленінському районі на вулиці Зубкова, 2. Також двоє мирних жителів загинули на мосту між Ленінським і Будьоннівським районами, які, ймовірно, є працівниками ДМЗ (Донецького металургійного заводу – ред.)», – поінформували у міськраді.

У прес-службі додали, що протягом 16 серпня тривали відновлювальні роботи з подачі електроенергії в місті, пошкоджену в результаті бойових дій.

Донецьк наразі перебуває під контролем проросійських бойовиків. Водночас у суботу сили антитерористичної операції звільнили на Донеччині місто Жданівку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Грузія. Фоміна бере ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ