Голову Луганського об'єднання «Просвіта» звільнили з полону

Голову Луганського об'єднання «Просвіта» звільнили з полону

18.08.14 13:55 0 829
Викраденого бойовиками голову Луганського об’єднання «Просвіта» Володимира Семистягу звільнили. Про це заявив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Олександр Доній. Він підтвердив інформацію в коментарі «Радіо Свобода». Про це повідомляє "Радіо Свобода".

64-річний Семистяга був затриманий та кинутий до підвалу Луганської облдержадміністрації 23 червня. 1 липня з'явилась інформація про смерть громадського діяча, але згодом інформація була спростована.

«Наразі він знаходиться у безпечному місці», − стверджує Доній.

«Його рідні (дружина і син) переховувалися якийсь час у Василя Глаголюка в Коломиї (це мій помічник та голова Коломийської «Просвіти»), потім повернулися на Луганщину. І от тепер нарешті Володимир Семистяга на волі!» − йдеться у повідомленні народного депутата.

Володимир Семистяга − український історик, старший викладач кафедри історії України Луганського державного університету, член правління Луганської обласної організації Національної спілки краєзнавців України, голова Луганського обласного об'єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса Шевченка, головний редактор журналу «Бахмутський шлях».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Міжнародний комітет ...

КОМЕНТАРІ