Лучани попрощалися із загиблим бійцем батальйону територіальної оборони «Айдар» Ігорем Філіпчуком

Лучани попрощалися із загиблим бійцем батальйону територіальної оборони «Айдар» Ігорем Філіпчуком

18.08.14 11:53 0 775
Минуло лише кілька днів, як лучани попрощалися із загиблим під час боїв під Савур-Могилою Артемом Карабаном. І ось у сьогоднішній сонячний та теплий літній день лучан знову на Театральному майдані зібрала сумна подія – вони прийшли віддати шану Ігорю Філіпчуку, який героїчно загинув під час проведення антитерористичної операції на Сході. Наш земляк захищав Україну в складі батальйону територіальної оборони «Айдар», куди попросився добровольцем.

Ігор Філіпчук разом зі своїми бойовими побратимами на східних рубежах України намагалися допомогти у забезпечені миру та нормальній життєдіяльності громадян.

Провести в останню путь Ігоря Філіпчука разом із сотнями лучан прийшли міський голова Микола Романюк та перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик.

Міський голова Микола Романюк, звертаючись до лучан, які зібралися на центральній площі міста, зазначив: «На жаль, минуло лише кілька днів, як ми з вами були на цьому майдані і прощалися з ще одним Героєм України, який загинув, захищаючи нашу країну.

ж, проводжаємо в останню путь Ігоря Філіпчука, який загинув на Сході України, віддавши життя за Батьківщину, родину та нас з вами. Він пішов на війну добровольцем.

Ігор Філіпчук назавжди залишиться у нашій пам’яті. Ми на його прикладі виховуватимемо підростаюче покоління – покоління патріотів України».

Микола Романюк від себе особисто, депутатів Луцької міської ради, виконавчого комітету, усіх лучан висловив слова співчуття рідним загиблого та подякував батькам за те, що вони виховали сина справжнім патріотом України.

Також міський голова попросив присутніх вшанувати пам’ять загиблого хвилиною мовчання.

Співчуття рідним загиблого висловили й військовий комісар Луцького об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник Василь Худик та командир роти батальйону територіальної оборони «Айдар» Андрій Омельчук. Останній зазначив, що Ігор Філіпчук героїчно загинув, підірвавши ворожий танк.

Лучани, які зібралися на Театральному майдані, спільно виконали Державний Гімн України та Молитву за Україну.

Після завершення громадянської панахиди домовину з тілом загиблого перевезли на кладовище у село Гаразджа, де він й був захоронений на Алеї почесних поховань.

Нагадаємо, що розпорядженням міського голови у Луцьку оголошено День жалоби у зв’язку з трагічною загибеллю військовослужбовця Ігоря Філіпчука в ході антитерористичної операції на Сході України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині впіймали ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ