У Хмельницькому діє виставка виробів художньо-прикладної творчості осіб, позбавлених волі

У Хмельницькому діє виставка виробів художньо-прикладної творчості осіб, позбавлених волі

18.08.14 16:54 0 763
В приміщенні Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва голова облдержадміністрації Леонід Прус взяв участь у відкритті виставки виробів художньо-прикладної творчості осіб, які відбувають покарання у виправних установах Хмельницької області на тему: «Єдина країна».

Основними цілями заходу є розвиток корисної ініціативи та творчих здібностей у засуджених, підвищення значення культурних традицій українського народу в їх моральному та патріотичному вихованні.

Ця виставка розпочала свою роботу в рамках реалізації програми диференційованого виховного впливу на засуджених «Творчість» та приурочена 23-ій річниці незалежності України. Ознайомитися з експонатами виставки можна з 14 по 26 серпня за адресою: м. Хмельницький, Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33.

Виставка організована та проводиться управлінням Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області задля сприяння самореалізації засуджених в сучасному суспільстві, як одному з важливих чинників процесу ресоціалізації, формування позитивної громадської думки про діяльність установ виконання покарань Хмельницької області, виявлення обдарованих засуджених, розвиток їх творчого потенціалу, привернення уваги та залучення митців, професійних та самодіяльних колективів, а також громадськості в цілому до процесу ресоціалізації засуджених, забезпечення прав засуджених, які відбувають покарання в установах виконання покарань, на дозвілля, відпочинок, участь у культурному житті та заняття мистецтвом.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ