У Волинській області володимир Гунчик вимагає від керівників на місцях більшої уваги при роботі зі зверненнями громадян

У Волинській області володимир Гунчик вимагає від керівників на місцях більшої уваги при роботі зі зверненнями громадян

19.08.14 13:20 0 804
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик вимагає від керівників на місцях більшої уваги при роботі зі зверненнями громадян. Про це він наголосив на сьогоднішній оперативці.

Володимир Гунчик звернув увагу, що 90% звернень – не в компетенції голови облдержадміністрації, їх цілком можливо було вирішити на місцях.

«Люди приїздять з районів, витрачають час, кошти, багато з них – хворі. Цього могло б не бути, якби була чітка взаємодія та зв'язок між різними рівнями влади», - наголосив він. За словами голови облдержадміністрації, в подальшому до кожної заяви від громадян будуть додаватися пояснення, чому те чи інше питання не було вирішене безпосередньо на місці.

ж Володимир Гунчик провів перший прийом громадян з особистих питань. До голови облдержадміністрації прийшло чимало людей, хто з проханням, хто зі скаргою, а хто – з подякою та щирими словами за допомогу. Лучанка, дружина загиблого в зоні АТО військовослужбовця, пані Гулюк висловила вдячність за підтримку її родини. Вона отримала належну їй матеріальну компенсацію, відповідно до доручення Президента будуть виділені ще кошти, є постійна моральна підтримка. І хоча гроші тата й чоловіка не замінять, увага й небайдужість з боку влади не дозволять родині відчути негараздів та скрути.

Пенсіонерка з Ковельського району звернулася до голови облдержадміністрації з проханням допомогти їй в обробітку ділянки городу, забезпечити дровами на зиму та ремонті будинку, - жінка похилого віку й самотужки їй складно утримувати садибу. Володимир Гунчик дав доручення вивчити ситуацію директору департаменту ЖКГ та будівництва Володимиру Банаді й, за потреби, вжити необхідних заходів.

Лучанка Євгенія прийшла шукати сприяння у виконанні рішення Львівського апеляційного суду щодо поновлення її на посаді начальника управління Пенсійного Фонду України у м.Луцьку. Володимир Гунчик дав відповідне доручення виконати судове рішення. Водночас всі матеріали цієї справи ще раз вивчать юристи.

З інноваційними пропозиціями щодо контролю за підприємцями, що ухиляються від сплати податків, тим самим розхитуючи економіку країни, звернувся лучанин Василь Чайковський. У нього готові розробки відповідної системи. Голова облдержадміністрації відзначив ініціативу лучанина, його напрацювання вивчать юристи та економісти облдержадміністрації. В разі їх прийнятності – пропозицію спрямують у Кабінет Мністрів України.

З колективним зверненням прийшли мешканці луцьких гуртожитків №№2, 4а, 6, що розташовані на бульварі Дружби народів. Упродовж тривалого часу, за словами людей, вони борються за право приватизувати свої помешкання, однак – безуспішно. Це питання також вивчать посадовці профільного департаменту ЖКГ та будівництва ОДА.

Порушувались й питання працевлаштування.

Окрім того, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся з представниками громад Маневицького та Рожищенського районів. Активісти виловлювали власне бачення та пропозиції щодо кадрових змін у районах. В свою чергу, Володимир Гунчик порекомендував офіційно оформити пропозиції. А якщо існують певні факти, які свідчать проти запропонованих кандидатур – то надсилати їх до облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Ангели» з Майдану Ірен ...

КОМЕНТАРІ