В області триває активна робота щодо якнайшвидшого запуску першої черги шахти №10 «Нововолинська», на завершення будівництва якої передбачено 100 млн грн

В області триває активна робота щодо якнайшвидшого запуску першої черги шахти №10 «Нововолинська», на завершення будівництва якої передбачено 100 млн грн

19.08.14 16:29 0 829
В області триває активна робота щодо якнайшвидшого запуску першої черги шахти №10 «Нововолинська». Раніше повідомлялося, що Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» (щодо перерозподілу видатків, передбачених Міністерству енергетики та вугільної промисловості на підтримку вугільної галузі). Відповідно до документа, область цьогоріч отримає 100 млн грн на продовження будівництва об’єкта.

Відтак, на оперативній нараді, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив, що найближчим часом відбудеться робоча зустріч із Міністром енергетики та вугільної промисловості України Юрієм Проданом, під час якої буде обговорено й питання щодо призначення керівника шахти №10 «Нововолинська».

Окрім того, Володимир Гунчик поставив завдання до кінця тижня розробити план подальших робіт щодо будівництва стратегічного для Волині об’єкта вугільної промисловості.

Голова облдержадміністрації подякував народним депутатам України від Волині за сприяння у роботі щодо фінансування соціального значимого об’єкта в регіоні.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: 19.08 у Львові-Брюховичах ...

КОМЕНТАРІ