Володимир Гунчик: Підтримка громадськості нам необхідна у багатьох питаннях: від звернень громадян і до підтримки військовослужбовців у зоні АТО та їх родин

Володимир Гунчик: Підтримка громадськості нам необхідна у багатьох питаннях: від звернень громадян і до підтримки військовослужбовців у зоні АТО та їх родин

19.08.14 16:53 0 770
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик в ході шньої оперативної наради підкреслив, що готовий до різносторонньої співпраці з волинськими громадськими організаціями та об'єднаннями. Однак, на його переконання, організувати цю взаємодію необхідно за новим принципом.

За словами Володимира Гунчика, нині до складу громадської ради при ОДА, як консультативно-дорадчого органу, входить 60 представників від різноманітних громадських організацій краю. Вони охоплюють майже всі напрямки потенційної співпраці. Приміром, крім громадської ради, є ще низка інших об’єднань. З огляду на це, варто було б виробити єдину схему роботи, поміркувати, чи достатньо такої кількості членів ради. Низку питань, які можуть виникати, віддати під егіду громадської ради.

“Тоді можна буде приймати консолідовані рішення за різними напрямками, адже підтримка громадськості нам необхідна у багатьох питаннях: від звернень громадян і до підтримки військовослужбовців у зоні АТО та їх родин”, - підкреслив голова облдержадміністрації.

Володимир Гунчик також повідомив, що ініціює зустріч з членами громадської ради при облдержадміністрації, де будуть обговорені усі нагальні питання.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 19.08 у Львові-Брюховичах ...
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ