У Волинській області озвучено план роботи облдержадміністрації на цей тиждень

У Волинській області озвучено план роботи облдержадміністрації на цей тиждень

19.08.14 10:45 0 834
Робочий тиждень голова облдержадміністрації Володимир Гунчик розпочав традиційною оперативною нарадою, де озвучив пріоритетні напрямки роботи та найважливіші заходи на наступні сім днів.

Зокрема, у вівторок голова облдержадміністрації працюватиме у столиці. Там запланована низка зустрічей в Адміністрації Президента, у Міністерствах та відомствах щодо вирішення актуальних питань соціально-економічного життя області.

Наступного дня голова облдержадміністрації Володимир Гунчик проведе робочі наради з керівниками державних і приватних підприємств дорожньої галузі краю та представниками волинських волонтерських організацій, які надають допомогу військовослужбовцям. Зустріч відбудеться за участь представників батьківського комітету родин мобілізованих.

У четвер, 20 серпня відбудеться засідання колегії облдержадміністрації. Окрім того, в цей же день Володимир Гунчик зустрінеться з волинськими аграріями, а потому — з представниками торфопереробної галузі регіону.

У п'ятницю ж голова облдержадміністрації проведе засідання оперативного штабу. У цей же день у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка відбудуться урочисті збори з нагоди 23-ї річниці Незалежності України.

Наприкінці робочого дня Володимир Гунчик зустрінеться з керівниками департаменту фінансів ОДА та управління Держказначейства у Волинській області.

У суботу, 23 серпня голова облдержадміністрації візьме участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України, приуроченій до Дня державного прапора та 23-ї річниці Незалежності України.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів’яни попрощались з ...
Наступна новина: Проект «20 обертів» ...

КОМЕНТАРІ